Please select a page template in page properties.

Weishaupt. Dat is betrouwbaarheid.

De naam Weishaupt staat synoniem voor betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en de beste service. Als middelgroot familiebedrijf  zijn wij groot genoeg om met onze energietechniek wereldwijd succes te boeken maar ook klein genoeg om onafhankelijk, zelfstandig, flexibel en consequent te handelen.

Betrouwbaar onderzoek

In het Onderzoeks- en Ontwikkelingscentrum van Weishaupt werken vandaag ca. 100 gespecialiseerde technici, constructeurs en ingenieurs aan de ontwikkeling van technische producten tot als deze rijp zijn voor de productie in serie. Hier wordt de grondslag gelegd voor betrouwbare Weishaupt techniek.

Betrouwbare productie

Hoogste kwaliteit en precisie zijn onze vereiste. De knowhow van onze gekwalificeerde medewerkers zit vervat in elk product en is de voorwaarde voor de succesvolle evolutie van onze onderneming. Bij Weishaupt worden enkel geheel rijpe producten op de markt gebracht, die bij de klant betrouwbare diensten leveren.

Betrouwbare service

Een goede service maakt bij Weishaupt deel uit van ons omvangrijk aanbod. Competente vaklui staan op elk moment paraat voor onze klanten. Met regelmatige scholingen van onze beroepspartners, servicetechnici en medewerkers  zorgen wij er altijd voor dat de service betrouwbaar werkt.

De toekomst van de energietechniek. Maak er nu deel van uit.

De wereld verandert. Ook op het vlak van energietechniek. Bij Weishaupt werken wij dagelijks aan een verantwoorde en toekomstgerichte omgang met de Energiebronnen . Ook u kunt hiertoe bijdragen. Meer weten over onze openstaande vacatures of spontaan solliciteren? Klik hieronder om onze vacatures te raadplegen of stuur ons een mail naar personal @ weishaupt.be.

Weishaupt. In cijfers.

0m² Onderzoeks- en Ontwikkelingscentrum in Schwendi, Duitsland
0medewerkers in de Weishaupt groep wereldwijd
0miljoen euro omzet in 2023
0agentschappen in België
0dochterondernemingen in de Weishaupt groep wereldwijd
0landen met Weishaupt vertegenwoordigingen en vestigingen
Weltkarte Standorte

Weishaupt locaties. Wereldwijd.

Alles over energie. Van éénzelfde leverancier.

Energietechniek

Weishaupt gas- en stookolieketels, branders, warmtepompen en zonnecollectoren onderscheiden zich door een spaarzame, duurzame en betrouwbare werking. Ze worden in Duitsland en in Zwitserland gefabriceerd.

Energiewinning

BauGrund Süd behoort tot de leidinggevende ondernemingen op het gebied van geothermie dichtbij het aardoppervlak. Met de ervaring van meer dan 20.500 gerealiseerde installaties en ver boven de 3 miljoen boormeters alsook een park van meer dan 40 boormachines kunnen volledige product- en dienstverleningspakketten aangeboden worden.

www.baugrundsued.de
Energiemanagement

Neuberger maakt gebouwen efficiënt. Door intelligente netwerkopstelling en sturing van huistechnische installaties wordt het energieverbruik van grote gebouwen tot een minimum gereduceerd.

www.neuberger.net

Bij Weishaupt gebeurt ook samenwerking in alle betrouwbaarheid.

Hypergemotiveerde, creatieve, kwaliteitsgerichte en kostenbewuste leveranciers dragen ook bij tot het succes van Weishaupt. Samen met onze leveranciers werken we aan de continue verbetering van onze producten en de gehele toeleveringsketen. Jarenlange partnerschappen zijn het bewijs van een open en eerlijke samenwerking.

Weishaupt: een succesverhaal sinds 1952.

Weishaupt is een traditiebedrijf. Al meer dan 70 jaar ontwikkelt en bouwt de onderneming verwarmingstechniek in Schwendi. Weishaupt begon met de stookoliebrander en beschikt vandaag de dag over een uitgebreide knowhow op het gebied van energietechniek, energiewinning en energiemanagement.

Installateurs voor Weishaupt producten. Zo gezocht, zo gevonden.

Installateurs voor Weishaupt producten. Zo gezocht, zo gevonden.

Agentschappen voor Weishaupt producten. Zo gezocht, zo gevonden.

Plaats ingeven a.u.b.

Mijn locatie kiezen
Back
zoekresultaten zoekresultaat Geen resultaat
Resultaten worden geladen

Vind uw Weishaupt agentschap:

Up