Please select a page template in page properties.

Welkom bij Weishaupt.

Betrouwbaar zelfs in woelige tijden.

Als middelgroot bedrijf dat de eigenaar zelf leidt, zijn wij groot genoeg om met technische innovatie punten te scoren op de wereldmarkt en onze toekomstgerichte en energie-efficiënte producten daar op lange termijn te plaatsen.

Wij zijn echter ook klein genoeg om onafhankelijk, verantwoordelijk, flexibel en consequent op te treden. Vooral in tijden als deze is dat meer waard dan speculatieve, snelle beloftes.

Als familiebedrijf zien wij onszelf niet alleen verantwoordelijk voor onze producten, maar ook voor onze werknemers. Dit vertrouwen krijgen wij terug in de vorm van een verantwoordelijke, loyale werkcultuur.

Betrouwbaar doorheen de jaren.

Het feit dat veel mensen 25, 40 of zelfs 50 jaar bij Weishaupt werken, zegt veel meer dan een glanzende brochure ooit kan. Sinds 1932, de stichting van de onderneming, staan de werknemers symbool voor een gezonde en groeiende bedrijfscultuur.

Of het nu om een stage, opleiding, jobverandering of nieuwe start gaat: wij heten u welkom in een goede omgeving van werk, plezier en betrouwbaarheid. 

Welkom bij Weishaupt.

Betrouwbaarheid in ontwikkeling, productie en service.

Betrouwbare ontwikkeling
In het Weishaupt Onderzoeks- en Ontwikkelingscentrum ontwikkelen vandaag de dag een honderdtal gespecialiseerde technici, constructeurs en ingenieurs technische innovaties, die betrouwbaar in serieproductie gaan.

"Bij ons wordt precies gepland, ordelijk gewerkt en netjes berekend. Dat is betrouwbaarheid in elk opzicht, dat is waarvoor ik sta." (ingenieur Siegfried Weishaupt)

Betrouwbare productie
Branders, verwarmingssystemen, zonnesystemen en warmtepompen. Wij beschikken niet alleen over de nodige kennis voor onze producten en verdere ontwikkelingen, maar wij nemen ook de tijd om onze producten te perfectioneren, zodat ze op betrouwbare wijze hun dienst aan de klanten kunnen bewijzen.

Betrouwbare service
Als familiebedrijf is Weishaupt gehecht aan zijn goede naam. Daarom bekommeren wij ons niet alleen om de productie en verkoop van onze producten, maar zorgen we ook ervoor dat we de klanten altijd bijstaan wanneer ze ons nodig hebben.

We hebben een dicht en wereldwijd servicenet dat samen met onze installateurs de klant helpt. Regelmatige scholingen zijn een belangrijk onderdeel van ons marktsucces.

En wanneer maakt u deel uit van dit succes?

Up