Please select a page template in page properties.

Lucht/water-monoblok warmtepompen Aeroblock® met natuurlijk koelmiddel R290 (propaan)

Met de Aeroblock® WAB 8 en 11 (modulerend tot 8 resp. tot 11 kW) brengt Weishaupt een nieuwe generatie monoblok warmtepompen op de markt.

Het natuurlijke koelmiddel R290 (propaan) zit vervat in een hermetisch gesloten koelkring. Hierdoor hoeft de vakman niet erkend te zijn als koeltechnicus om de installatie te mogen uitvoeren.

De volledige bekleding met akoestische matten, in combinatie met geoptimaliseerde aluminium lamellen evenals de innovatieve ventilatortechniek, zorgen voor een zeer geruisloze werking. Dit betekent dat de Aeroblock® ook in kleinere ruimtes kan worden gebruikt.

Dankzij de innovatieve koelkring is de Aeroblock® in staat om een maximale vertrektemperatuur van 70 °C te bereiken en heeft hij een praktisch toepassingsgebied tot -22°C buitentemperatuur.

Het hart is de Bluefin-verdamper met extra groot ontvangstoppervlak voor de energie uit de omgeving van 24 qm (8 kW) resp. 35 qm (11 kW) evenals het elektronische expansieventiel met snelle start voor verwarming, koeling en ontdooiing.

De innovatieve “Low Sound” scroll-compressor met snelle invertertechniek staat voor een rustige loop, het snel bereiken van de ingestelde gewenste temperatuur evenals voor lange levensduur. Een compleet ontluchtings- en slibafscheidingssysteem maakt deze hoogwaardige uitrusting helemaal af.

In verbinding met de multifunctionele boiler WKS LE #4 met geïntegreerde regeling is de montage van de installatie denkbaar eenvoudig.

Up