Please select a page template in page properties.

Splitwarmtepomp WWP LS (tot 16 kW)

De nieuwe Weishaupt split-warmtepomp WWP LS bestaat in vier vermogens van 8 tot 16 kW. De toestellen onderscheiden zich door hun hoge efficiëntie met een COP gaande tot 3,8 (bij A2/W35 volgens EN 14511). Bovendien zijn ze extreem stil en dankzij hun intuïtieve regeling nog makkelijker te bedienen.

Elektronisch BiFlow-expansieventiel
Het elektronische BiFlow-expansieventiel met 490 impulsen en elektronische snelstart (≈2 min.) zorgt voor nog meer efficiëntie. Er is maar één ventiel voor verwarming, koeling of ontdooiing.

BlueFin-verdamper
De buitenunit beschikt over een verdamper met speciale BlueFin-bedekking. Deze zorgt voor een hogere corrosiebescherming en een gereduceerde vuilzafzetting. Het pareleffect van deze bedekking draagt bij tot een optimale ontdooiing. De ontdooifunctie is zelflerend.

Compressor met dubbele zuiger
De compressor met dubbele zuiger onderscheidt zich door een stille werking en een lange levensduur. De werkingsgeluiden worden tevens door een ontkoppelde geluidscabine verder gereduceerd.

Hoogefficiënte ventilator
De borstelloze energiebesparende motor van de ventilator staat garant voor een hoge efficiëntie en een lange levensduur. De aerodynamische vleugelvorm zorgt voor grote debieten.

Silent Mode
Via de speciale werking in “Silent Mode” wordt het toerental voor een vrij definieerbare periode (bijv. ‘s nachts) gereduceerd om het geluidsniveau tot een minimum te reduceren. De warmteproductie wordt hierdoor niet belemmerd.

Condensaatkuip zonder elektrische verwarming
De condensaatafvoer via optimaal gepositioneerde openingen garandeert de bedrijfszekerheid tot -20 °C. Geen extra verwarmingselement nodig en dus geen extra stroomverbruik.

Hydraulische eenheid – verwarmingswater-systeemcomponenten
In de hydraulische eenheid (binnenunit) zijn volgende componenten standaard geïntegreerd: condensor met diffusiedichte warmte-isolatie, expansievat, veiligheidsset met ontluchtingssysteem, slibafscheider, hoogefficiënte circulatiepomp (energie-efficiëntieklasse A) voor verwarming en warm water met drie-weg-ventiel met hoogwaardige dichting.

Hydraulische eenheid - Elektrische systeemcomponenten
De hydraulische eenheid bevat volgende elektrische componenten: aansluiting tweede warmtegenerator voor verwarming en warm water, debietsensor, vertrek- en terugloopsensoren, LED-functiebalk alsook bedieningsmodule met hoogwaardig kleurendisplay.

Intuïtief regelcomfort
De nieuwe regelaar met kleurendisplay volgt het beproefde Weishaupt-principe “Draaien en drukken”. Dankzij de nieuwe inbedrijfstellingsassistent gebeurt deze handeling bijna automatisch. Instelwaarden kunnen via een kleurendisplay met duidelijke tekstweergave geraadpleegd worden waardoor veel tijd en dus ook kosten bespaard worden.

Koeling seriematig
Zowel de stille als de dynamische koeling is al met de hoogwaardige standaarduitrusting mogelijk.

Up