belgien nl Pers Vakpers 2014 Nieuwe app „Weishaupt verwarmingssturing“

Nieuwe app „Weishaupt verwarmingssturing“

De communicatiemodule WCM-COM home maakt de communicatie met een Weishaupt-verwarmingssysteem via internet per PC mogelijk.

Vakpers

28-11-2014

Nieuwe app „Weishaupt verwarmingssturing“

De communicatiemodule WCM-COM home maakt de communicatie met een Weishaupt-verwarmingssysteem via internet per PC mogelijk.

De WCM-COM home is echter meer dan een interface naar het internet. Met een traditionele webbrowser kunnen in het thuisnetwerk webpagina’s die in de WCM-COM opgeslagen zijn, opgeroepen worden. Op die manier kunnen bijna alle parameters van het regelsysteem geraadpleegd en aangepast worden. Zelfs de optekening en de grafische weergave van temperatuurverlopen over een langere periode is mogelijk, een ideale tool om de verwarmingsinstallatie doelgericht te optimaliseren. In geval van storing kan een e-mail naar de adressen naar keuze gestuurd worden, bijv. rechtstreeks naar de installateur. 

Met de nieuwe app „Weishaupt verwarmingssturing“ kan de verwarmingsinstallatie die met een WCM-COM home uitgerust is nu ook via een smartphone (met Apple iOS of Google Android) comfortabel bediend worden. Belangrijke functies van de verwarmingsregeling, zoals het veranderen van gewenste temperaturen voor verwarming en warm water of verandering van tijdprogramma’s, zijn nu ook mobiel mogelijk. Als er ook een zonnesysteem via de verwarmingsregeling bediend wordt, kan er bijkomend ook informatie zoals collectortemperatuur, huidig vermogen alsook aan de hand van staafdiagrammen de zonneopbrengst van de laatste 14 dagen resp. van de laatste 3 jaar opgeroepen worden.

De verbinding met de server gebeurt via een TLS-codering die voor een hoge gegevensbeveiliging zorgt. De privaatsfeer is eveneens beschermd aangezien er geen persoonlijke gegevens opgeslagen worden. Verschillende personen kunnen met hun smartphone toegang krijgen tot eenzelfde installatie en meerdere installaties kunnen ook met eenzelfde smartphone bediend worden

De app „Weishaupt verwarmingssturing“ zal vanaf Batibouw gratis te downloaden zijn in Google Play en in de Apple App Store.

 De communicatiemodule WCM-COM is als toebehoren verkrijgbaar voor alle Weishaupt gas- en stookolie-condensatiessystemen WTC.

 

Meer informatie over de communicatiemodule WCM-COM home en de nieuwe app voor verwarmingssturing kunt u verkrijgen bij Weishaupt n.v.,Paepsemlaan, 7 – 1070 Brussel, info@weishaupt.be.

.

Startpagina van de app "Weishaupt verwarmingssturing"
Startpagina van de app "Weishaupt verwarmingssturing"
Weergave van de belangrijkste waarden op de startpagina.
Grafiek drukklaar (139.3 KB)
Instelling van de tijdprogramma's
Instelling van de tijdprogramma's
Instelling tijdprogramma voor meerdere stookkringen en verwarmingscycli.
Grafiek drukklaar (133.4 KB)
Gegevens oproepen van een aangesloten zonnesysteem
Gegevens oproepen van een aangesloten zonnesysteem
Weergave van de reële waarden van een aangesloten zonnesysteem.
Grafiek drukklaar (119.9 KB)
Zonneopbrengst
Zonneopbrengst
Weergave van de zonneopbrengst van een aangesloten zonnesysteem.
Grafiek drukklaar (151.2 KB)
Gerelateerde inhoud
Bestand PDF document DE WCM COM home App

Zoekt u een Weishaupt-installateur in uw buurt?

Hier vindt u uw Weishaupt installateur
Zoeken

Wenst u persoonlijk advies te krijgen van een Weishaupt-vakman?