belgien nl Pers Vakpers 2012 Zonneregelaars WRSol 1.1 en 2.1

Zonneregelaars WRSol 1.1 en 2.1

De nieuwe Weishaupt zonneregelaars WRSol 1.1 en 2.1 overtuigen door talrijke nieuwe uitrustingskenmerken en functionaliteiten.

Vakpers

01-04-2012

Zonneregelaars WRSol 1.1 en 2.1

De nieuwe Weishaupt zonneregelaars WRSol 1.1 en 2.1 overtuigen door talrijke nieuwe uitrustingskenmerken en functionaliteiten.

De nieuwe Weishaupt zonneregelaars WRSol 1.1 en 2.1 overtuigen door talrijke nieuwe uitrustingskenmerken en functionaliteiten: verlicht grafisch LCD-display met weergave van dehydraulische varianten, duidelijke tekstweergave in vele talen, bewaring van gegevens via SD-kaart of WRSol-software, aansturing van pompen (trapsgewijs, PWM of 0-10 V) alsook statistiekfuncties voor de zonne-energieopbrengsten met grafische weergave.

Dankzij de duidelijke tekstweergave en de intuïtieve gebruikersinterface zijn de zonneregelaars WRSol gemakkelijk te hanteren. De inbedrijfstelling gebeurt snel en moeiteloos, daar alle basisinstellingen reeds uitgevoerd zijn met de keuze van de hydraulische variante die op het verlichte display verschijnt.

Zonne-energieopbrengsten kunnen eenvoudig gecontroleerd worden. Ze worden naar keuze per dag, maand of jaar grafisch weergegeven. WRSol zonneregelaars zijn zowel geschikt voor de aansturing van energiebesparende pompen met toerentalregeling als voor standaardpompen.

De uitvoering WRSol 1.1 biedt een selectie van 5 hydraulische varianten.Er zijn o.a. twee relais-uitgangen en 5 voeleruitgangen. De WRSol 2.1 is voor de regeling van complexe zonnesystemen geconcipieerd en biedt 37 hydraulische varianten en bezit 5 relais-uitgangen alsook 10 voeleruitgangen.

WRSol
WRSol
De nieuwe zonneregelaars WRSol 1.1 en 2.1 beschikken o.a. over een verlicht grafisch LCD-display.
Grafiek drukklaar (820.6 KB)

Zoekt u een Weishaupt-installateur in uw buurt?

Hier vindt u uw Weishaupt installateur
Zoeken

Wenst u persoonlijk advies te krijgen van een Weishaupt-vakman?