belgien nl Pers Vakpers 2012 Zonneregelaar type WCM-SOL

Zonneregelaar type WCM-SOL

De regelmodule WCM-SOL is een nieuwe bouwsteen in het Weishaupt Condens Manager systeem (WCM).

Vakpers

01-04-2012

Zonneregelaar type WCM-SOL

De regelmodule WCM-SOL is een nieuwe bouwsteen in het Weishaupt Condens Manager systeem (WCM).

De zonneregelmodule kan zowel in verbinding met alle Thermo Condens verwarmingssystemen als in combinatie met andere merken op bestaande verwarmingsinstallaties toegepast worden. De instelling van de WCM-SOL gebeurt op de afstandsbedieningseenheid WCM-FS die in het verwarmingssysteem of in de woning kan worden geplaatst.

De nieuwe zonneregelaar WCM-SOL werd ontworpen voor het gebruik in combinatie met de nieuwe zonnepompgroep WHPSol-EA. In functie van de reële en gewenste collectortemperatuur alsook van de reële warmwatertemperatuur wordt het toerental van de zonnepomp en daarmee het debiet intelligent geregeld.Via de instelling « Prioriteit zonnesysteem » en « Overschot zonne-energie » kunnen de gewenste temperatuurwaarden voor stookkring resp. wam water verhoogd of verlaagd worden. Op die manier worden zonne-energieopbrengsten steeds volgens de behoefte en zinvol gebruikt.

Twee hydraulicavarianten voor de bereiding van sanitair warm water en verwarmingsondersteuning via een zonnesysteem zijn standaard in de WCM-SOL-regelaar geïntegreerd.

WCM-SOL
WCM-SOL
De nieuwe zonneregelaar WCM-SOL van Weishaupt.
Grafiek drukklaar (345.4 KB)

Zoekt u een Weishaupt-installateur in uw buurt?

Hier vindt u uw Weishaupt installateur
Zoeken

Wenst u persoonlijk advies te krijgen van een Weishaupt-vakman?