belgien nl Onderneming Bedrijfscultuur

Bedrijfscultuur

De naam Weishaupt staat synoniem voor betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en de beste service. Als middelgroot familiebedrijf zijn wij groot genoeg om met onze energietechniek wereldwijd succes te boeken maar ook klein genoeg om onafhankelijk, zelfstandig, flexibel en consequent te handelen.

Als familiebedrijf zijn wij niet enkel verantwoordelijk voor onze producten maar ook voor onze medewerkers. Dit vertrouwen brengt een verantwoordelijke en loyale arbeidscultuur met zich mee. Dat vele mensen al 25, 40 of zelfs 50 jaar bij Weishaupt werken, zegt zeker meer dan om het even welke luxueuze brochure. De goede sfeer bestaande uit werk, vreugde en betrouwbaarheid is de basis voor de tevredenheid van onze klanten overal ter wereld.

Betrouwbaarheid in onderzoek, productie en service.

Dipl. Ing. Siegfried Weishaupt

"Bij ons wordt nauwkeurig gepland, ordelijk gewerkt en precies gerekend.
Dat is betrouwbaarheid in elk opzicht, en daarvoor staat mijn naam garant."
(Dipl. Ing. Siegfried Weishaupt)

Betrouwbaar onderzoek

In het Onderzoeks- en Ontwikkelingscentrum van Weishaupt werken vandaag ca. 100 gespecialiseerde technici, constructeurs en ingenieurs aan de ontwikkeling van technische producten tot als deze rijp zijn voor de productie in serie. Hier wordt de grondslag gelegd voor betrouwbare Weishaupt techniek.

Betrouwbare productie

Hoogste kwaliteit en precisie zijn onze vereiste. De knowhow van onze gekwalificeerde medewerkers zit vervat in elk product en is de voorwaarde voor de succesvolle evolutie van onze onderneming. Bij Weishaupt worden enkel geheel rijpe producten op de markt gebracht, die bij de klant betrouwbare diensten leveren.

Betrouwbare service

Een goede service maakt bij Weishaupt deel uit van ons omvangrijk aanbod. Competente vaklui staan op elk moment paraat voor onze klanten. Met regelmatige scholingen van onze beroepspartners, servicetechnici en medewerkers zorgen wij er altijd voor dat actuele kennis over de producten en de techniek gedeeld wordt, dat deze in de praktijk kan worden toegepast, en dat daarmee de service betrouwbaar werkt.

Zoekt u een Weishaupt-installateur in uw buurt?

Hier vindt u uw Weishaupt installateur
Zoeken

Wenst u persoonlijk advies te krijgen van een Weishaupt-vakman?