Please select a page template in page properties.

Splitwarmtepomp WWP LS compact

De nieuwe compacte Weishaupt split-warmtepomp WWP LS K bestaat in twee vermogens van 8 en 10 kW. De vernieuwde binnenunit met een geïntegreerde boiler van 165 liter en alle nodige hydraulische componenten is plaatsbesparend en eenvoudig te installeren.

Aangezien de hydraulische eenheid en de boiler twee aparte delen zijn, kunnen deze ook probleemloos naar moeilijk toegankelijke ruimtes gebracht worden.<br/> De split-warmtepompen onderscheiden zich door hun hoge vermogenscoëfficiënten. Bovendien zijn ze uiterst stil en dankzij hun intuïtieve regeling ook bijzonder gebruiksvriendelijk. Zowel de stille als de dynamische koeling is al met de hoogwaardige standaarduitrusting mogelijk. Met de nieuwe Weishaupt app kan de warmtepomp comfortabel en eenvoudig per smartphone of tablet bediend worden.

Elektronisch BiFlow-expansieventiel<br/> Het elektronische BiFlow-expansieventiel met 490 impulsen en elektronische snelstart (≈2 min.) zorgt voor nog meer efficiëntie. Er is maar één ventiel voor verwarming, koeling of ontdooiing.

BlueFin-verdamper<br/> De buitenunit beschikt over een verdamper met speciale BlueFin-bedekking. Deze zorgt voor een hogere corrosiebescherming en een gereduceerde vuilzafzetting. Het pareleffect van deze bedekking draagt bij tot een optimale ontdooiing. De ontdooifunctie is zelflerend.

Compressor met dubbele zuiger<br/> De compressor met dubbele zuiger ond erscheidt zich door een stille werking en een lange levensduur. De werkingsgeluiden worden tevens door een ontkoppelde geluidscabine verder gereduceerd.

Hoogefficiënte ventilator<br/> De borstelloze energiebesparende motor van de ventilator staat garant voor een hoge efficiëntie en een lange levensduur. De aerodynamische vleugelvorm zorgt voor grote debieten.

Nachtmodus<br/> Via de speciale werking in nachtmodus wordt het toerental voor een vrij definieerbare periode (bijv. ‘s nachts) gereduceerd om het geluidsniveau tot een minimum te reduceren. De warmteproductie wordt hierdoor niet belemmerd.

Condensaatkuip zonder elektrische verwarming<br/> De condensaatafvoer via optimaal gepositioneerde openingen garandeert de bedrijfszekerheid tot -20 °C. Geen extra verwarmingselement nodig en dus geen extra stroomverbruik.

Hydraulische eenheid – verwarmingswater-systeemcomponenten<br/>In de hydraulische eenheid (binnenunit) zijn volgende componenten standaard geïntegreerd: condensor met diffusiedichte warmte-isolatie, expansievat, veiligheidsset met ontluchtingssysteem, slibafscheider, hoogefficiënte circulatiepomp (energie-efficiëntieklasse A) voor verwarming en warm water met drie-weg-ventiel met hoogwaardige dichting.

Hydraulische eenheid - elektrische systeemcomponenten<br/> De hydraulische eenheid bevat volgende elektrische componenten: aansluiting tweede warmtegenerator voor verwarming en warm water, debietsensor, vertrek- en terugloopsensoren, LED-functiebalk alsook bedieningsmodule met hoogwaardig kleurendisplay.

Intuïtief regelcomfort<br/> De nieuwe regelaar met kleurendisplay volgt het beproefde Weishaupt-principe “Draaien en drukken”. Dankzij de nieuwe inbedrijfstellingsassistent gebeurt deze handeling bijna automatisch. Instelwaarden kunnen via een kleurendisplay met duidelijke tekstweergave geraadpleegd worden.

Comfortable bediening per app of webbrowser<br/> Dankzij de nieuwe Weishaupt app en het Weishaupt-Energie-Management-portaal kan de nieuwe compacte split-warmtepomp eenvoudig en veilig via internet met computer, smartphone of tablet communiceren en bediend worden. De bediening is ook mogelijk via een optionele ruimteregelaar.

Koeling seriematig<br/> Zowel de stille als de dynamische koeling is al met de hoogwaardige standaarduitrusting mogelijk.

Flexibele aansluitmogelijkheden<br/> Verwarming, sanitair water en circulatie kunnen naar keuze links, rechts of langs boven aangesloten worden.

Boilertechniek WAS 165 Eco<br/> De boiler WAS Eco van 165 liter beschikt over een efficiënte spiraalwarmtewisselaar van 1,7 m2. Met de nieuwe composiet-warmte-isolatie met vacuüm-isolatiepanelen (VIP) worden de stilstandsverliezen tot een minimum gereduceerd.

Up