Please select a page template in page properties.

Gascondensatieketel Weishaupt Thermo Condens WTC-GW B: uitvoeringsvarianten Combi (C) en Compact (K) met geïntegreerde bereiding van sanitair warm water

Als er weinig plaats is voor de verwarmingsinstallatie, bieden ketels met geïntegreerde bereiding van sanitair warm water de ideale oplossing.

Overal waar er weinig plaats is voor de verwarmingsinstallatie vormen condensatieketels met geïntegreerde bereiding van sanitair warm water een ideaal alternatief.

Wandhangende gascondensatie-combiketel (C)<br/> FVoor de verwarming van appartementen is de plaatsbesparende en energiezuinige combiketel vaak de meest geschikte oplossing. De bereiding van sanitair warm water gebeurt volgens het doorstromingsprincipe via een efficiënte platenwarmtewisselaar uit roestvrij staal waarmee een aftapdebiet van 14 liter warm water per minuut kan worden bereikt.<br/>  <br/> Vloerstaande compacte ketels (K)<br/> De compacte ketels verenigen de condensatieketel en een boiler in éénzelfde behuizing. De boilers zijn aan de binnenkant door een hoogwaardige emaillaag beschermd tegen corrosie. Een magnesiumanode of inerte anode vervolledigen de corrosiebescherming. De warmteverliezen worden tot een minimum gereduceerd dankzij een degelijke isolatielaag uit polyurethaanschuim rond de boiler.<br/>  <br/> De compacte ketel is beschikbaar met een vermogen van 15 of 25 kW en met drie verschillende boilers.<br/>  <br/> Bij de boilers WAS Power 80 en WAS Power 115 wordt het sanitair water opgewarmd via een platenwarmtewisselaar uit roestvrij staal die via een boilerlaadpomp gevoed wordt. Enerzijds biedt deze een hoog overdrachtsvermogen en anderzijds zorgt de lage teruglooptemperatuur ervoor dat de condensatieketel ook in warmwatermodus condenseert. De compacte ketel met boiler van 80 liter is slechts 157 cm hoog en kan daardoor zelfs in lage kelders of onder het dak opgesteld worden.<br/>  <br/> Bij de boiler WAS 100 gebeurt de warmteoverdracht via een spiraal die in de boiler geïntegreerd is. Dit beproefde opwarmingsprincipe kan ook bij een hogere waterhardheid gebruikt worden.

Up